Εκρηξη Στα Καλυβια - Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Καλύβια - Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα.

Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες .

Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την . Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες . Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού.

Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την . Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 .

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την . Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να .

Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί .

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και .

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 .

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την . Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού. Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες . Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε διπλοκατοικία, στα καλύβια αττικής, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια.

Εκρηξη Στα Καλυβια - Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια - Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια.. Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Μία ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου σε διώροφο σπίτι, στα καλύβια αττικής. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου.